The 5-Second Trick For گیاهان اضطراب

ورزش کردن یکی از راه‌های بسیار موثر و در عین حال سهل‌الوصول جهت کاهش تنش و اضطراب در بدن است. انجام تمرینات ورزشی باعث می‌شود تا شما همان تاثیراتی را که داروهای ضد افسردگی و ضد اضطراب بر روی هورمون‌های بدن شما دارند را بواسطه تمرینات ورزشی ایجاد کنید.

از برگ جینکو برای ایجاد کپسول، قرص و عصاره استفاده می شود و پس از خشک شدن می توان آن را به عنوان چای مصرف کرد. خاصیت جینکو تقویت سلامت مغز است؛ مطالعات نشان داده اند که این گیاه علائم شناختی بیماران مبتلا به زوال عقل خفیف تا متوسط را کاهش می دهد.

درخت چای، روغنی تولید می کند که دارای خاصیت ضد میکروبی است و برای بیماری های پوستی از جمله آکنه خفیف، بیماری قارچی پای ورزشکاران، زخم ها، عفونت های موضعی، شوره سر، نیش حشرات و سایر بیماری های التهابی پوست مفید است.

سنجد از نظر دارویی دارای خواص خلط آور، ضد میکروبی و ادرارآور است و برای درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، بیماری های پوستی مثل اگزما و خارش، عدم اشتها، کرم روده و مشکلات گوارشی مفید است. می توان آن را جوشاند و مانند چای مصرف کرد.

این گیاه دارویی برای درمان اسهال، سوزش چشم و پوست و به عنوان یک ضد عفونی کننده مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین بخوانید: رازهای ناگفته درباره ی خواص دارویی میخک

این گل معطر و بنفش دارای خاصیت ضد اضطرابی، ضد التهابی و تسکین دهنده درد است. به گفته تحقیقات انجام شده، اسطوخودوس بر استرس و اضطراب، خلق و خو، عملکرد شناختی، فشار خون و میگرن تاثیر می گذارد و به دلیل خواص آرام بخشی که دارد، برای خواب بسیار مفید است.

به یاد داشته باشید که اگر روغن درخت چای به صورت خوراکی مصرف شود سمی است و ممکن است پوست را دچار واکنش آلرژیک کند و بر هورمون ها تاثیر بگذارد.

افراد باور ندارند باورهای اشتباهی دارند که موجب اضطراب، افسردگی، وسواس و … می‌شود. آنها خود را نه‌تنها واقع‌بین می‌دانند، بلکه به‌دیگران خرده‌گرفته و ایشان را بی‌خیال، بی‌فکر، بدون دوراندیشی فرض‌می‌کنند.

مانند فردی که تلاش می‌کند در ارتفاع یک read more متری از سطح زمین تعادل خود را حفظ کند و فردی که در ارتفاع ۱۰۰ متری می‌خواهد این کار را بکند. مسلماً فرد دوم اضطراب زیادی دارد؛ چه که در صورت اشتباه، نتیجه فاجعه‌بار خواهد بود.

چای بادرنجبویه به عنوان درمانی طبیعی برای گرفتگی های قاعدگی ، نفخ و گرگرفتگی استفاده می شود.

۳. سی وارد، برایان لوک (۱۳۸۸). مدیریت استرس. مترجم: مهدی قرچه‌داغی. نشر پیکان.

شوید برای گاز و نفخ معده، ناراحتی معده، دردهای قاعدگی و افسردگی مفید است. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است و از برخی از بیماری ها مانند بیماری های قلبی، سکته مغزی، آلزایمر، آرتریت روماتوئید و انواع خاصی از سرطان ها پیشگیری می کند.

این متن توسط تحریریه فارمافوری با استفاده از منابع متعدد تهیه و تالیف شده است. بازنشر آن تنها با ذکر منبع مجاز است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *